2013. augusztus 11., vasárnap

Így zajlik... :)

Mostanság ritkábban jelentkeztünk be, főleg új elfoglaltságink miatt. :)
Az idei nyár, az új kapcsolatok és Dió, új irányt mutattak életünkben.

Gazdinak mindig is tetszett a kutyás frizbi és Nekem is, de a lábam miatt nem jutottunk el arra a szintre, hogy levegőben el is kapjam...eddig. :) Dió fárasztására mindig több időt fordít Gazdi, hiszen Dió imád mozogni.
Erre a legalkalmasabbnak a frizbit találta. Szaladni és ugrani kell, ami Dió fő profilja. :)) 
Szóval esténként és ha nincs túl meleg, ezt szoktuk művelni. Én is beszállok, míg bírom, mert már bírja a lábam és elég ügyes vagyok, én is el tudom kapni a szálló korongot is. :)
Persze mindez kontroll alatt, Gazdi mindig szól, ha Nekem már le kell állni. Ilyenkor a helyben maradást gyakorlom. :)))
Dió roppant jól ki tudja adni az energiáit e sportnak köszönhetően, ami után heti két alkalommal Gazdi által egy nyugtató, lazító masszázst is kap, így gondoskodva izmairól is. :)

Dió, a terápiás kutya- vizsgára készülés és új hobbija mellett, egy másik képzésen is részt vesz, ami elsősorban ösztönkezelésről szól. Kell, hogy minél több és több szituációban megismerjük Őt, hiszen a későbbiekben csakis úgy lehet együtt dolgozniuk Gazdival.
 Ám nem csak a munka miatt fontos ez, hanem a mindennapi élethez is!!
Ezt ajánlanánk minden menhelyes előélettel rendelkező kutyusnak és gazdájának, hogy a későbbiekben ne történhessen semmilyen váratlan szituáció velük. Egy nem kívánt reakció, helytelen megoldással nem kívánt helyzethez vezethet.

Valamint az elmúlt két napban a Sziget Fesztiválon is kinn voltunk!! :)
Elsősorban a munkáról szólt, de a szórakozás sem maradt el, hírek és képek később... :)