2013. október 3., csütörtök

Első ősz négyesben-ajándék neon labda

2013. április 20-án jött hozzánk Dió, azóta négyesben élünk. :)
Első őszi élmények, téliek, első karácsony...mind mind csak Ránk várnak. :))

Kitaláltuk, hogy Dió születésnapját is 04.20-án fogjuk ünnepelni, Nekünk és szerintem neki is, az volt a Nagy Nap. Ki tudja honnan, kitől jött..milyen körülmények között élte életét..talán neki is ez a legszebb nap.
Minden esetre nálunk boldog és nagyon jól érzi magát a családban.

Gazdi ma kivételesen estig nem megy sehová, itthon marad Velünk (csak este megyünk majd dolgozni két csoportba is) !! :)
Régóta vártunk már egy ilyen napra, mostanában nagyon elfoglalt...
...és ha már így alakult, akkor az újdonsült neon labdáinkkal ( kimentünk az őszi, bársonyos napsugarakkal borított térre és bohóckodtunk egy jót hárman :D

Mi labradorok imádunk labdázni, sőt még ez a szó sem érezteti eléggé mennyire odáig vagyunk érte!! Mi még olyan labit nem is láttunk, aki ne így lenne vele.
Gazdi régóta vadássza azt a megfelelő labdát, ami igazán kényelmes lenne számunka, strapabíró és jól száll.
Volt már kicsi-gumi (túl kicsi)-, nagyobb tömör-gumi (túl nehéz)-, tüskés (eddig az bírta a legtovább, de csak mert nem rághattuk)-, kong, aminek a végén madzag van (nem szerettük túlságosan)...stb...stb sorolhatnánk még mennyi féle labdánk van és volt már, de valahogy egy sem volt az igazi.
Persze örömmel játszottunk ezekkel is, de Gazdi jobbra, minőségibbre vágyott.
Eránál (Joya gazdijánál) láttuk először a neon labdát. Párszor Én még játszottam is vele, de akkor valahogy nem tűnt annyira átütőnek.

Aztán jóval később Beánál is láttuk, ő mondta mennyire jó is ez a laszti...könnyű, jó az anyaga (szilikon gumi), sötétben világít!, nem rágják szét az ebedlik, illetve jó messze lehet dobni, hiszen madzag van a végén.

No addig, addig, hogy kaptunk ilyen labdát! :D
Én is egyet és Dió is.
Hát első alkalommal beleszerettünk Mi is és Gazdi is, ezt már nem fogjuk lecserélni, megtaláltuk az álomlabda-t a tökéletest. :D
Az előbb említetteket kiegészítenénk azzal is, hogy e labda alakja szögletes, így nem csúszik ki a szánkból, igazán kényelmes fogása van és valóban rendkívül strapabíró az anyaga, ahogy a leírásában is szerepel.
Gazdi mindig is meg volt elégedve a Julius K-9 termékekkel, mind a nyakörvvel, pórázzal, hámokkal, játékokkal, kiegészítőkkel...Nekünk minden kellékünk, felszerelésünk Julius K-9 termék, csak ajánlani tudjuk mindenkinek!! Még egy gyártóval sem voltunk így megelégedve, mint velük!
Köszönjük a csapatnak! :)

Sokat jelent, ha igazán minőségi terméket vásárolhatunk megfizethető áron!


Képekben a délelőtt: