2011. január 6., csütörtök

2 hónapos tudás :)

Queen 2010. október 28-án született Tiszafüreden. Fegyelmezettségét és okosságát mi sem bizonyítja jobban, mint hogy kicsi kora ellenére több vezényszóra is hallgat: 
Gyere! Marad! Helyedre! Ül! Nem! és még vissza is hozza a labdát :))

Gyere:  Hallgatok a nevemre.
Marad: Az etetés nálunk úgy zajlik, hogy Gazdi kirakja Queeni adagját a táljába és csak akkor szabad elkezdeni az evést, ha megérint a Gazdi, addig pedig "maradni" kell a kis fenekemen.
Ül!
Helyedre: Ha épp feleslegesen láb alatt vagyok, ha Gazdi eszik, valamint ha rosszat csinálok, akkor helyemre kell mennem.
Ül: Ülni elég sokszor kell. Ha labdázunk Gazdival, mielőtt eldobja a lasztit le kell ülnöm és etetés előtt is le kell ülnöm.
Nem: Ezt a szót annyira nem szeretem, de mégis eleget teszek a jelentésének és elengedem azt a valamit vagy valakit (felmosó, Arnold) ha meghallom ezt a szót, utána pedig többnyire tovább állok vagy lefekszek és nézek bájosan Gazdira és szemeim mintha beszélni tudnának, hogy "Jól van naaa, elengedtem!"

Nem! (Ne rágd a papucsot!)

A labdát pedig bármikor visszahozom, ha eldobják, mert imádok labdajátékot játszani, már alig várom, hogy megkapjam a hátra lévő két oltásomat is, hogy Gazdi levihessen a patak partra futkározni, ismerkedni és persze labdázni . :))