2014. február 18., kedd

Box

Egy kiskutyának nagyon hasznos eszköz, például szobatisztaság megtanítására, negatív következmények megtanulásához, nyugiban maradáshoz...stb...stb. Ezért érdemes a lehető leghamarabb beszerezni -a kiskutya felnőtt méretéhez mért- boxot. 
Praktikus otthonra fémet venni, hiszen azt sem a kölyök nem tudja szétrágni, sem egy vendég kutya, jól ki lehet látni belőle...és még sorolhatnánk előnyeit. Utazáshoz már a műanyagot, szövetet is bevethetjük. 

No, mi még csak most kaptunk egy boxot Gazditól. Igen, nálunk jól kitolódott a beszerzése, tulajdonképpen már sokszor szükség is lett volna rá, de mindig valahogy máshogy el lett intézve a dolog.
Ám! Óriási segítség tud lenni a gazdiknak, mivel boxtréning módszerrel gyorsabban elérhető néhány fontos kívánt viselkedés.

Szóóval, most már Nekünk is van! :) Ráadásul akkora, hogy rajtunk kívül még két velünk egyforma méretű eb is elfér benne. :)
Persze rakjuk a szövegbe a mosolygó fejeket, de mikor bele kell mennünk...nah azt Én egyáltalán nem  bírom, nem szeretem. Semmi rossz élményem nem kapcsolódik hozzá pedig, csak egyszerűen sosem volt (legfeljebb utazáskor ültem boxban), nem szoktam hozzá. 
Dévának természetes, ha bent kell ülnie, valószínűleg, Őt boxban tarthatták korábban. 

Képek: