2012. október 3., szerda

Kényszer lazítás

Gazdi az elmúlt hónapban nagyon sok feladatot vállalt magára, ami a családra és egészségére nézve is, túl nagy falatnak bizonyult. A hét elején eljutott a végkimerülés szélére, így ApaGazdi, a szülei és az Én tanácsomra,  kényszerpihenőre fogta magát.
Erre alkalmasnak a mai napot tűzte ki. Eltervezte, hogy utol éri magát az iskola-, lakás-, és képzésem tekintetében is. Ez az egy nap persze erre kevés és még akkor hol van a passzív pihenés, de még mindig jobb itthon, saját tempójában csinálgatni a házimunkát, mint távol lenni tőlem és semmire sem haladni. 
Ma már sokáig aludt, majd lementünk sétálni a szép napsütéses időbe, valamint ettünk palacsintát. :D Most nyílt a közelünkben egy jó kis hely és éppen alkalmas a mai nap arra, hogy közös programokra is időt szakítsunk. Ennek persze -ki hitte volna :D- nagyon örültem, igazán fincsi volt :) , valamint az is nagyon jó, hogy Gazdi itthon van, hisz sajnos Engem is elhanyagolt az utóbbi időben, sok más dolog mellett... de belátja, hogy ez így nem jó senkinek és mondta, hogy sajnálja a dolgot, ám ez az egy év, míg Budapestről suliba jár Egerbe (ráadásul az utolsó év, amikor szakdolgozatot is kell írni, elmaradt tantárgyakat pótolni...stb.), mellette dolgozik, nyelvet tanul és sok más egyéb -hamarosan kiderül ;)- , tényleg húzós lesz, de megpróbálja úgy alakítani, hogy mindenkinek jó legyen. 
Amit csak lehet, Budapestre szervez, hogy minél költséghatékonyabb legyen, illetve minél kevesebb időt vegyen el az utazás.
Jelenlegi helyzetben, csak az utazása, napi 3 óra mindennap.
Bárcsak vihetne magával és minden egyszerűbb lenne, bárcsak állatbarátabb ország lennénk! Hmmm, talán majd egyszer mégis megtörik a jég Magyarországon is...

Nos a mai nap előreláthatóan így fog telni, illetve, ha minden jól megy még egy kis kirándulás is lesz. :))

Minden négylábúnak azt javaslom, hogy figyeljen a Gazdijára és igen is tegye szóvá, ha kevesebbet vannak együtt, mint mondjuk régebben! Ez a Gazdinak nagy segítség/figyelem felkeltés lehet, amiért hálás lesz majd! :)